🇳🇱11 Tips en suggesties om uw immuniteit te behouden en te verbeteren door middel van individuele training

Hier zijn 11 tips en suggesties over hoe u uw immuniteit kunt behouden en verbeteren met individuele trainingen tijdens de quarantaineperiode. Observe more details about fafabet. Het advies wordt gegeven door de 23-jarige individuele voetbaltrainer Kire Nikolovski – Struja.

 1. Home- Quarantaine Gebruik deze situatie om gewoonten te creëren om (advies bij voorkeur ‘s morgens) rug, buik in een verhouding van 60% -40% te oefenen. Degenen die al aan het sporten zijn – as bij voorkeur geprefabriceerd in huis.
 2. Familie, ouders en kinderen zijn thuis en jullie zijn samen. Draag uw kennis over aan uw dierbaren en geniet ervan.
 3. WERK NU NU AAN JEZELF – als je meer vrije tijd hebt, oefen je geest en lichaam, duw dan niet.
 4. Ieder mens is UNIEK in de wereld, vergelijk jezelf niet met iemand anders, KOPIE NOOIT IEMAND. Oefen niet wat je op internet en sociale netwerken vindt, het is belangrijk om voor jezelf te oefenen.
 5. Stel realistische doelen en oefen en bereid je van tevoren voor op alles, maar houd er altijd rekening mee dat het belangrijk is om je lichaam en ziel te voelen en dat oefening hen niet schaadt, en je kunt het plan veranderen wanneer je wilt, het hangt af van jezelf.
 6. Breng indien mogelijk minimaal 2 uur door in de natuur. Train in de natuur, ren, oefen en wees zo dicht mogelijk bij de natuur.
 7. Voetbalspelers (Amateurs, Semi-Amateurs, Profi) in deze situatie met het virus, tenminste de meeste van hen krijgen programma’s van clubs, coaches voor individuele training. Mijn advies is of ze de mogelijkheid hebben om een ​​assistent uit te nodigen, die hen zal motiveren, om hun realisatie te meten. Werk individueel aan de STARTSNELHEID op 10-15 meter.
 8. Gewichtheffen is het grootste probleem voor hele sporters, met name de voetballers. Meet jezelf elke week, kook zelf en experimenteer in de keuken, nu heb je meer tijd.
 9. Oefen constant en blijf in vorm, maar onthoud dat klasse eeuwig is en vorm veranderlijk.
 10. Balans tussen werk, rust en goede nachtrust. 6-8 uur slaap is voldoende plus 1-2 uur ‘s middags.
 11. Mijn individuele voetbalfilosofie is: onderwijs (informatie), voeding, training (wedstrijden) en BALANCE onder deze 4 dingen. Dit is de kortste weg naar succes, die is getest in Macedonië, de Balkan en Europa – Nederland, Zwitserland, Oostenrijk.

Interview voor www.transfermarket.mk/ 04.04.2020