🇬🇷11 Συμβουλές και προτάσεις σχετικά με τον τρόπο διατήρησης και βελτίωσης της ασυλίας σας μέσω ατομικής εκπαίδευσης

Εδώ είναι 11 συμβουλές και προτάσεις για το πώς μπορείτε να διατηρήσετε και να βελτιώσετε την ασυλία σας με ατομικές προπονήσεις σε περίοδο καραντίνας. You should know regarding fafafa free slots. Οι συμβουλές δίνονται από τον 23ετή ατομικό προπονητή ποδοσφαίρου Kire Nikolovski – Struja.

 1. Home-Καραντίνα Χρησιμοποιήστε αυτήν την κατάσταση για να δημιουργήσετε συνήθειες άσκησης (συμβουλές κατά προτίμηση το πρωί) πίσω, κοιλιακή σε αναλογία 60% -40%. Εκείνοι που ασκούν ήδη – άξονας κατά προτίμηση προκατασκευασμένα στο σπίτι.
 2. Η οικογένεια, οι γονείς και τα παιδιά είναι στο σπίτι και είστε μαζί. Μεταφέρετε τις γνώσεις σας στους αγαπημένους σας και απολαύστε μαζί τους.
 3. ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΣΑΣ ΤΩΡΑ – όταν έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ασκήστε το μυαλό σας και το σώμα σας, μην πιέζετε.
 4. Κάθε άνθρωπος είναι UNIQUE στον κόσμο, μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με κανέναν άλλο, ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ. Μην ασκείτε ό, τι θα βρείτε στο Διαδίκτυο και στα κοινωνικά δίκτυα, είναι σημαντικό να εξασκηθείτε στον εαυτό σας.
 5. Ορίστε ρεαλιστικούς στόχους και πρακτικές και προετοιμαστείτε για τα πάντα εκ των προτέρων, αλλά πάντα να έχετε κατά νου ότι είναι σημαντικό να νιώσετε το σώμα και την ψυχή σας και ότι η άσκηση δεν τους βλάπτει και μπορείτε να αλλάξετε το σχέδιο όταν θέλετε, εξαρτάται από ο ίδιος.
 6. Όταν μπορείτε, περάστε τουλάχιστον 2 ώρες στη φύση. Εκπαιδεύστε στη φύση, τρέξτε, ασκηθείτε και πλησιέστερα στη φύση.
 7. Οι ποδοσφαιριστές (ερασιτέχνες, ημι-ερασιτέχνες, επαγγελματίες) σε αυτή την κατάσταση με τον ιό, τουλάχιστον οι περισσότεροι παίρνουν προγράμματα από συλλόγους, προπονητές για ατομική εκπαίδευση. Η συμβουλή μου είναι αν έχουν την ευκαιρία να προσκαλέσουν έναν βοηθό, ο οποίος θα τους παρακινήσει να μετρήσουν την πραγματοποίησή τους. Εργαστείτε μεμονωμένα στην ταχύτητα START στα 10-15 μέτρα.
 8. Η άρση βαρών είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για όλους τους αθλητές, συγκεκριμένα τους ποδοσφαιριστές. Μετρήστε τον εαυτό σας κάθε εβδομάδα, μαγειρέψτε μόνοι σας και πειραματιστείτε στην κουζίνα, τώρα έχετε περισσότερο χρόνο.
 9. Να ασκείστε συνεχώς και να διατηρείτε σε φόρμα, αλλά να θυμάστε ότι η τάξη είναι αιώνια και η μορφή είναι μεταβλητή.
 10. Ισορροπία μεταξύ εργασίας, ανάπαυσης και καλού ύπνου. 6-8 ώρες ύπνου είναι αρκετή συν 1-2 ώρες τα απογεύματα.
 11. Η Ατομική Φιλοσοφία Ποδοσφαίρου είναι: Εκπαίδευση (πληροφορίες), Διατροφή, Κατάρτιση (Διαγωνισμοί) και BALANCE μεταξύ αυτών των 4 πράξεων. Αυτός είναι ο συντομότερος τρόπος επιτυχίας, ο οποίος δοκιμάστηκε στην πΓΔΜ, στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη – Ολλανδία, Ελβετία, Αυστρία.

Συνέντευξη για www.transfermarket.mk/ 04.04.2020