🇭🇷11 Savjeti i prijedlozi kako zadržati i poboljšati svoj imunitet kroz pojedinačni trening

Evo 11 savjeta i prijedloga kako održavati i pojačati svoj imunitet pojedinačnim vježbama u karantenskom razdoblju. Experience more enjoyable through fafafa slot. Savjet daje 23-godišnji nogometni trener Kire Nikolovski – Struja.

 1. Kućni karantin – Koristite ovu situaciju da stvorite navike vježbanja (po mogućnosti ujutro) leđa, trbuha u omjeru 60% -40%. Oni koji već vježbaju – u kući je po mogućnosti montažno osovina.
 2. Obitelj, roditelji i djeca su kod kuće, a vi ste zajedno. Prenesite svoje znanje na svoje najmilije i uživajte s njima.
 3. RADITE NA SVOJOM SADA – kad imate više slobodnog vremena, vježbajte um i svoje tijelo, ne gurajte se.
 4. Svaki čovjek je JEDINSTVEN u svijetu, ne uspoređujte se s bilo kim drugim, NE KOPUJTE NIKADA. Ne prakticirajte ono što ćete naći na Internetu i društvenim mrežama, važno je vježbati za sebe.
 5. Postavite realne ciljeve i vježbajte i pripremite se za sve unaprijed, ali uvijek imajte na umu da je važno osjetiti svoje tijelo i dušu i da im vježba ne nanosi štetu, a plan možete promijeniti kad želite, to ovisi o sami.
 6. Kad možete, provedite najmanje 2 sata u prirodi. Trenirajte u prirodi, trčite, vježbajte i budite što bliže prirodi.
 7. Nogometni igrači (Amateri, Polumateri, Profi) u ovoj su situaciji s virusom, barem većina njih dobiva programe od klubova, trenera za individualni trening. Moj savjet je ako imaju priliku pozvati pomoćnika, koji će ih motivirati, kako bi izmjerili njihovu realizaciju. Pojedinačno radite na startnoj brzini na 10-15 metara.
 8. Dizanje utega je najveći problem cijelih sportaša, posebno nogometaša. Odmjerite svaki tjedan, kuhajte sami i eksperimentirajte u kuhinji, sada imate više vremena.
 9. Vježbajte stalno i budite u formi, ali zapamtite, klasa je vječna i oblik je promjenjiv.
 10. Ravnoteža između posla, odmora i dobrog sna. Dovoljno je 6-8 sati sna plus 1-2 sata popodne.
 11. Moja individualna filozofija nogometa je: Obrazovanje (informacije), prehrana, trening (natjecanja) i BALANCE među ove 4 stvari. To je najkraći put do uspjeha, koji je testiran u Makedoniji, na Balkanu i u Europi – Nizozemskoj, Švicarskoj, Austriji.

Intervju za www.transfermarket.mk/ 04.04.2020