🇧🇬11 Съвети и предложения как да запазите и подобрите имунитета си чрез индивидуално обучение

Ето 11 съвета и предложения как да поддържате и засилвате имунитета си с индивидуални тренировки в карантинен период. Съветите са дадени от 23-годишния индивидуален футболен треньор Кире Николовски – Струджа.

1. Домашна карантина Използвайте тази ситуация, за да създадете навици за упражняване (съвет за предпочитане сутрин) назад, корем в съотношение 60% -40%. Тези, които вече спортуват – за предпочитане вал сглобяем в дома.
2. Семейство, родители и деца са вкъщи и вие сте заедно. Прехвърлете знанията си на близките си и се насладете на тях.
3. РАБОТА НА СЕБЕ СЕГА – когато имате повече свободно време, упражнявайте ума и тялото си, не натискайте.
4. Всеки човек е УНИКАЛЕН в света, не се сравнявайте с никой друг, НЕ КУПЕТЕ НИКОЙ. Не практикувайте това, което ще намерите в интернет и социалните мрежи, важно е да практикувате за себе си.
5. Поставете си реалистични цели и тренирайте и се подгответе за всичко предварително, но винаги имайте предвид, че е важно да усещате тялото и душата си и това упражнение не им навреди и можете да промените плана, когато искате, зависи от това себе си.
6. Когато можете, прекарайте поне 2 часа сред природата. Тренирайте сред природата, бягайте, спортувайте и бъдете максимално близки до природата.
7. Футболисти (Amateurs, Semi-Amateurs, Profi) в тази ситуация с вируса, поне повечето от тях получават програми от клубове, треньори за индивидуални тренировки. Моят съвет е, ако имат възможност да поканят помощник, който ще ги мотивира, да измери реализацията им. Индивидуално работете върху НАЧАЛОТО СКОРОСТ на 10-15 метра.
8. Вдигането на тежести е най-големият проблем за цели спортисти, особено за футболистите. Мерете се всяка седмица, гответе сами и експериментирайте в кухнята, сега имате повече време.
9. Практикувайте постоянно и поддържайте форма, но не забравяйте, че класът е вечен и формата е променлива.
10. Баланс между работа, почивка и добър сън. 6-8 часа сън е достатъчно плюс 1-2 часа следобед.
11. Моята индивидуална футболна философия е: Образование (информация), хранене, тренировки (състезания) и БАЛАНС сред тези 4 неща. Това е най-краткият път към успеха, който е тестван в Македония, Балканите и Европа – Нидерландия, Швейцария, Австрия.

Leave a Reply

Your email address will not be published.